Qui som

Qui som

Som un celler artesà i una propietat agrària familiar de Santa Engràcia-Tremp, comarca prepirinenca del Pallars Jussà. La nostra limitada producció la fem de les 10,50 hectàrees d’oliveres varietat arbequina i de 3,50 hectàrees de vinyes pròpies de pinot noir, chardonnay, albarinyo, ull de llebre i moscatell. També controlem diverses parcel·les de merlot, syrah i cabernet sauvignon dels nostres associats.

Són terres de secà, argiloses i calcàries, envoltades de boscos mediterranis de roures, amb una alçada de 900 a 1200 metres que dona un gran contrast tèrmic entre el dia i la nit, així el cultiu de vinya donarà excel·lents raïms per la producció de vins d’alta qualitat. Les finques es conreen sota els requisits de la producció agrària ecològica, la biodinàmica i amb els beneficis del calendari de la lluna.

La Família Galan, amb els seus actuals membres són els promotors d’aquest projecte de futur, en que tots els immobles i terres del llegat familiar s’han recuperat i condicionat per a l’òptim cultiu de l’olivera i de la vinya. Aquestes terres fruit de l’esforç dels nostres avantpassats junt a d’altres que hem anat adquirint formen els fonaments de la nostra producció.